Actualitat il·lustrada

Estàndard

Un milió contra el Brexit

Un milió de persones -segons els organitzadors- es van manifestar a Londres el dissabte 23 de març contra el Brexit, la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Sota el lema “Posa-ho en mans de la gent”, en referència a la petició d’un nou referèndum, la marxa s’ha iniciat al cèntric carrer Park Lane i ha culminat davant el Parlament dues hores més tard. Aquesta és la manifestació més multitudinària a favor d’una segona consulta, després de la celebrada l’octubre de l’any passat, que va reunir 670.000 persones. En paral·lel a aquesta convocatòria, més de quatre milions de persones han signat una petició en la qual demanen al Govern que es cancel·li el Brexit. El referèndum ha fracturat a la societat britànica i ha provocat una crisi política sense precedents