Actualitat il·lustrada

Estàndard

Un mosaic per denunciar la política contra la immigració a Itàlia

Un grup d’alumnes de l’escola secundària Russoli de Pisa han fet un mosaic per denunciar la política del Govern italià respecte a la tragèdia de la immigració. Els estudiants han utilitzat 400 fotos amb imatges de rescats i d’immigrants ofegats al Mediterrani. Són petites peces que conformen la cara de Matteo Salvini, ministre de l’Interior i líder de la Liga, el partit neofeixista que defensa la mà dura contra immigració. De lluny sembla un retrat pixelat de Salvini, però quan t’hi acostes veus el resultat de la seva política de tancar els ports als vaixells de rescat.

https://iltirreno.gelocal.it/regione/toscana/2019/05/19/news/se-lo-guardi-da-vicino-il-sorriso-di-salvini-e-fatto-dalle-tragedie-del-mare-1.32771386 …